client-id
password

Websites & Meer

Het internet is niet meer weg te denken uit onze huidige tijd. Thuis of mobiel, iedereen is online. We gebruiken het web om te mailen, informatie te vinden, te bankieren, een vakantie te boeken of belastingaangifte te doen. Als communicatiemedium is het internet belangrijker geworden dan tv, radio en zelfs telefoon. We communiceren online heel wat af. Deze enorme impact die het internet heeft op onze maatschappij wordt door een grote groep mensen onderschat.

Als u zich afvraagt of uw organisatie ook een website nodig heeft, dan hoort u ongetwijfeld bij deze groep. De vraag is namelijk niet óf u een website nodig heeft, maar in welke vorm u aanwezig wilt zijn op het web.

Onze visie is dat een website één van de goedkoopste middelen is om aan communicatie te doen. Het is vele malen effectiever dan een advertentie in de krant of een foldertje in de bus. Daarnaast is een website interactief en werkt de communicatie dus in twee richtingen.

Een goede, functionele en mooie website maken is een vak apart. Gelukkig hebben we zo’n 20 jaar ervaring, waardoor we u kunnen adviseren over de mogelijkheden, maar ook de onnodigheden. We bekijken samen welke functionaliteiten uw website moet bevatten om aan uw doel te voldoen. Een website is om die reden per definitie een op maat gemaakt product.
 

Cubes

U wilt graag een website laten bouwen. Maar wat gebeurt er als de site klaar is? Het succes staat of valt met het actueel houden van de inhoud. Een Content Management System - CMS - is een beheersysteem waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt aanpassen. Vaak worden standaard en gratis CMS-systemen aan een site gekoppeld. Bij Weijenberg.Communicatie gebruiken we Cubes, een CMS dat we zelf ontwikkeld hebben.

Bij het ontwikkelen van Cubes hebben we één belangrijk doel gesteld; het beheren van uw website moet kinderlijk eenvoudig zijn. En dat is gelukt. We integreren Cubes in uw website en stemmen het systeem volledig af op uw site en uw wensen. U bepaalt vooraf zelf welke gedeelten van uw site u kunt aanpassen en welke niet. Volledig op maat gemaakt dus.

Heeft u al een website, maar nog geen CMS? Ook in bestaande websites zonder CMS kunnen we Cubes probleemloos integreren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

All-In-One

We proberen het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer u uw website bij ons onderbrengt profiteert u van ons totaalpakket aan webdiensten. All-in-one. Alle webdiensten en faciliteiten, maar één aanspreekpunt. Dat bevordert de communicatie.

DOMEINREGISTRATIE
We registreren uw domeinnaam - of meerdere domeinnamen - en zorgen tevens voor de verlenging ervan. 
 
  WEBHOSTING
We hebben eigen webservers van hoogstaande kwaliteit. Een hostingplan kan volledig afgestemd worden op de wensen van de klant.
 
CONTENT MANAGEMENT
We hebben een eigen content management systeem ontwikkeld, waarmee u eenvoudig uw eigen website onderhoudt.
  CONTROL PANEL
Via het Control Panel beheert u de meest essentiele zaken van uw hostingpakket, zoals het aanmaken van extra e-mailadressen of domeinnaamverwijzingen.
 
FACTURATIE
Aangezien alle diensten door ons worden verzorgd, krijgt u ook maar één factuur. Dat is overzichtelijk en het scheelt in de administratie.
 
  SSL-CERTIFICATEN
We registreren, installeren en verlengen de certificaten die nodig zijn voor de beveiliging van uw website en e-mail.
 
ZOEKMACHINE VRIENDELIJK
We programmeren uw website zó, dat ze 'Google-Proof' zijn. Dit vergroot uw vindbaarheid op het web. SEO is een onderdeel van de totale Web Marketing.
 
  SUPPORT
Of u nu hulp nodig hebt bij het registreren van een extra domeinnaam, een aanvulling wilt op uw site of een vraag heeft over uw e-mailverkeer, u heeft maar één aanspreekpunt.
 
WEB MARKETING
We beginnen niet blind aan het bouwen van uw site. We bekijken samen of uw wensen betreffende de website overeenkomen met de verwachte doelstelling ervan. We denken graag met u mee.
  ALL-IN-ONE PLUS
Websites bouwen is één van onze specialiteiten, maar we doen meer: huisstijlontwikkeling, drukwerk, fotografie, copywriting... Alles binnen één bureau. Wel zo efficiënt.